Építészeti tervezés – Koncepciótól a valóságig.

Lakműhely – Építészeti tervezés

Összeszokott tervezőcsapat, aki elkötelezett az átgondolt és időtálló megoldások mellett. Teljes körű tanácsadást, tervezést és ügyintézést szolgáltatunk az előkészítéstől a használatba vételig. Célunk a természet és épített környezet összhangjának megteremtése a legoptimálisabb módon teljes körű odafigyeléssel. Ügyfeleink készséges hozzáállásra számíthatnak tőlünk a projekt elejétől a végéig.

Az építészeti tervezés menete

A tervezés minden esetben a megrendelő igényeinek a felmérésével indul. Ez általában egy kötetlen beszélgetéssel kezdődik, melyek során segítünk építészeti szempontok szerint megfogalmazni a tervezési program alapját képező kívánságlistát, és megvizsgáljuk, hogy minden igény megvalósítható-e. Az előzetes egyeztetések eredménye az a tervezési program, ami a vázlattervek elkészítésének alapjául szolgál. Ezt követően a tervezett munkák jellegének függvényében az építési engedélyezési terveket, majd a kiviteli terveket készítjük el. A végleges testreszabás a építészeti tervezés során történik.

Szolgáltatásaink:

  • Engedélyes tervek készítése
  • Kiviteli tervek készítése
  • Látványtervek készítése
  • Belsőépítészeti tervezés
  • Lakberendezés
  • Műszaki tanácsadás és művezetés

Ingyenes konzultáció

Ha van elképzelése segítünk kiteljesíteni szemléletünkkel álmai otthonát, ha nincs közösen találjuk ki az építészeti programot.

3D-s látványterv készítése

Tervét megelevenítjük szeme előtt még azelőtt 3D-ben, hogy beköltözne. Járja be új otthonát.

Magas színvonalú komplex építészeti szolgáltatás

Fontos számunkra az egyenesség, interaktív tervezési kapcsolat a Megrendelőkkel, szem előtt tartva a magas építészeti minőséget.

Kérjen ajánlatot álmai otthonához.

A pontos ajánlathoz kérem, töltse ki a lehető legpontosabban az alábbi űrlapot.

axis@netform.hu
4200, Hajdúszoboszló, Tokay utca 50.
+36 70 325 6981 | +36 52 557 848

    Épület funkciója LakóházTársasházFelújításIpari épület