Otthonfelújítási Támogatások 2024 -Nyílászáró cserére is!

Érkezik az új otthonfelújítási támogatás 2024-ben 

2024-ben Magyarországon új lendületet kap az otthonfelújítási támogatások területe. A kormány tervei szerint június elején indulhat el az új, támogatott Otthon Felújítási Program. Ez az előrelépés sokaknak jelenthet örömet, különösen azoknak, akik már régóta várták azt a lehetőséget, hogy energetikailag korszerűsítsék otthonaikat és javítsák lakhatási körülményeiket.

Az új rendszer elsősorban az energetikai korszerűsítésre fog összpontosítani, amely hosszú távon nemcsak az ingatlanok állapotát javíthatja, de a fenntartási költségeket is csökkentheti. Az új támogatási formák között vissza nem térítendő támogatások is helyet kapnak, amelyek segítségével könnyebben megvalósíthatóvá válnak az otthonfelújítási projektek.

 

A támogatás legfontosabb részletei

  • Támogatott Intézkedések: A támogatásokat különböző otthonfelújítási projektekre lehet igényelni, mint például a szigetelésre, nyílászárók cseréjére, használati melegvíz rendszer korszerűsítésére és fűtésrendszer korszerűsítésére (gázkazáncsere és kapcsolódó kéménybélelés).

 

  • Önrész és Támogatások: A tulajdonosoknak 1 millió forint önrészt kell biztosítaniuk, a maradék 6 millió forint pedig megoszlik egy vissza nem térítendő támogatás és egy kedvezményes hitel között.

 

  • Keretösszeg és Elérhetőség: Az 1990 előtt épült családi házak energetikai korszerűsítésére szolgáló program keretösszege 108 milliárd forint, és közel 20 ezer családi ház újulhat meg a programban.

Ezek az intézkedések összességében nagyon ígéretesnek tűnnek, és számos háztartás számára nyújthatnak segítséget az otthonaik korszerűsítéséhez és a lakhatási körülményeik javításához. Fontos azonban, hogy figyelemmel kísérjük a további fejleményeket, és időben tájékozódjunk a részletekről annak érdekében, hogy mindenki maximálisan ki tudja használni az új támogatási lehetőségeket.

 

Ha felkeltette az érdeklődésedet az új otthonfelújítási támogatás, keresd bizalommal az axis-therm szakértő csapatát! Prémium fa nyílászáróink kiváló minőségűek és hosszú távú megoldást nyújtanak otthonod számára. Kollégáink az árajánlat kéréstől kezdve a felmérésig mindenben segítenek, hogy a legjobb döntést hozhasd meg. Legyen szó új építésű ingatlanról vagy felújításról, fa nyílászáróink kortalan eleganciát és modern megjelenést kölcsönöznek otthonodnak.

 

Keress minket bizalommal!

Ne habozz, egyeztess velünk egy személyes konzultációt, és ismerd meg egyedi igényeidnek megfelelő lehetőségeinket.

Általunk biztosított faanyag kiváló hő- és hangszigetelést nyújt, és gyártási technológiánk garanciát jelent a tartósságra.

Számunkra a fa nemcsak anyag, hanem kortalan elegancia és minőség jelképe, amit modern köntösbe öltöztetünk.

 

Foglalja le személyes időpontját bemutatótermünkbe, amennyiben nyitvatartási időnkön kívül szeretne személyesen érdeklődni.

Ismerje meg fa nyílászáróinkat első kézből!

axis@netform.hu
4200, Hajdúszoboszló, Tokay utca 50.
+36 70 325 6981 | +36 52 557 848

    Épület funkciója LakóházTársasházFelújításIpari épület