Vakolható tokos redőny
Leírás:

A vakolható doboz az ablak és a vakolat között helyezkedik el. A rendszer hasonlít a külsőtokos redőnyhöz, de annál kevésbé feltűnő. Az ablak és a vakolható redőnydoboz között hőtárolás jön létre, mely leengedett redőnyél javítja a nyílászáró hőszigetelését. A vakolás után a doboz nem látható. A vezetősínek és a szerelőfedél az ablakhoz illő színben rendelhető. A szerelő munkálatok itt is könnyen elvégezhetőek külső oldalon a szerelőfedél eltávolításával. Ehhez a megoldáshoz is célszerű lépcsős áthidalót építeni vagy a nyílászárókat felső és oldalsó toktoldókkal ellátni.


Külső tokos redőny
Leírás:

Nyílászáróinkhoz műanyag és alumínium redőnyöket ajánlunk, melyek lehetnek vakolható tokos és utólag szerelhető redőnytok. A redőnypalást  - bármilyen színű lehet – mozgatása történhet kézzel, kurblival vagy motorral. A gépi működtetést központilag irányíthatjuk, előre programozva a napszakhoz. Igény szerint a redőnyök szúnyoghálóval ( fix, lehúzható, eltolható ) kombinálva is kaphatók. 

A partner cégeinktől származó termékeket az Önök megbízása alapján megrendeljük, a műszaki paramétereket egyeztetjük és a szerkezeteket esetenként beépítjük.A külsőtokos redőny kiválóan alkalmas már meglévő ablakokra történő utólagos ráépítésre. Az ablak és a redőny közti légrés miatt nyáron nem hatol be könnyedén a meleg levegő az épületbe, ill. télen nem vész el olyan gyorsan. A külsőtokos redőny beépítése során nem keletkezik sem hőveszteség, sem hőhíd. A külső szerelőnyílások lehetővé teszik a szerelési munkálatokat anélkül, hogy a belső térben kárt okoznának a falban, vakolaton vagy a burkolatban. A külsőtokos redőnyök éppúgy alkalmasak új építésekhez, mint igényes felújításokhoz. 


Szolgáltatások

Axis - Design

Építészeti és belsőépítészeti tervezés és ezekhez kapcsolódó műszaki tanácsadás

Készítünk 3d-s látványterveket. Illetve kérheti segítségünket egyedi bútorok, lakásbelső, kertépítmények tervezésében.

Axis - Build

Építőipari generál kivitelezés

Összefogjuk az egy épülethez tartozó valamennyi szakipart. Foglalkozunk családi házakkal, ipari létesítményekkel és társasházakkal.

Axis - Therm

Fa nyílászárók gyártása és szerelése.

Egyedi ajtók, bútorok tervezése és kivitelezése. Műanyag és laminált nyílászárók forgalmazása.