Megéri belsőépítészettel foglalkozni

A belsőépítészeti tervezésbe fektetett források hosszú távú előnyökkel járnak. Ne elégedjen meg a megfelelő kinézettel. Legyen büszke a helyre, ahol él vagy dolgozik.Sokan a belsőépítészetről azt gondolják, hogy drága lesz és bonyolult, pedig megfizethetőbb és könnyebben elérhető, mint gondolná.
Nem találtad még meg azt a stílust ami legjobban hozzád illik, vagy unalmasnak érzed a környezetedet? Tegyen egy próbát! Kérjen időpontot személyre szabott konzultációra és mi segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb megoldást. 
Egy ház sokkal több, mint egy egyszerű menedékhely. Érzelmi és spirituális töltést is kell adnia. Hagyja, hogy kihozzuk tereiből a maximumot. 

2017. 02. 03.
Hogyan állunk egy családi ház tervezéshez?

Otthonok tervezésénél igyekszünk a megrendelő életstílusához és elképzeléseihez tökéletesen igazodni. Minden részletben a dekoratív megjelenés mellett a költséghatékony megoldásokat kínáljuk. Nem csak megtervezzük, költségvetéssel is segítjük a teljes jövőkép bemutatását. Ezáltal váratlan megoldások és költésgek nem merülhetnek fel a kivitelezés során. Gondolj bele mennyivel jobb olyan környezetben élni vagy dolgozni, mely kényelmes, funkcionális és tükrözi az ott élő vagy dolgozó emberek személyiségét. Ebben nyújtunk teljes körű szolgáltatást a telek kiválasztásától a tervezésen és a szakhatósági egyeztetéseken át az átadásig. 

2017. 02. 03.
Mennyi idő egy családi ház tervezése?

Miből áll egy családi ház építési tervdokumentációja és mennyi idő alatt készül el? 
Egy egyszerű bejelentéshez kötött építési tevékenységhez szükséges kivitelezési dokumentáció munkarészai: ​

2017. 02. 03.
Hogyan fogjunk hozzá leendő otthonunk tervezéséhez?

Egyedi, saját igényekre szabott családi ház tervezéséhez sok döntést meg kell hozni. Érdemes a tervezgetés elején több időt fordítani igények végiggondolására, tetszetős épületfotók gyűjtésére. Ne csak ismerőseik otthona biztosítsa a referencia keretet, szenteljenek pillanatokat folyóiratok és építészeti oldalak nézegetésére. 
Hasznos dolog tervezési programmal együtt érkezni az első építésszel való találkozóra. Ez egy olyan lista, amely pontokra szedi a helyiségek számát és funkcióját, az épület formáját, arányait, és anyagait. Természetesen nem probléma, ha nincs mindenre elképzelés, azért vagyunk, hogy mindenben segítsünk. Tapasztalataink szerint remek megoldás a fejükben lévő tökéletes otthon képének átadására, ha Önnek tetsző különböző épületek terveit, képeit megmutatja nekünk és mi abból kitaláljuk, és összerakjuk az Ön ízlésének legjobban megfelelő tervet. 
Engedje, hogy tereljük Önt a tervezési lehetőségek útján, hogy együtt találjunk rá egy hosszú távon működő megoldássorozatra.

2017. 03. 31.
Szolgáltatások

Axis - Design

Építészeti és belsőépítészeti tervezés és ezekhez kapcsolódó műszaki tanácsadás

Készítünk 3d-s látványterveket. Illetve kérheti segítségünket egyedi bútorok, lakásbelső, kertépítmények tervezésében.

Axis - Build

Építőipari generál kivitelezés

Összefogjuk az egy épülethez tartozó valamennyi szakipart. Foglalkozunk családi házakkal, ipari létesítményekkel és társasházakkal.

Axis - Therm

Fa nyílászárók gyártása és szerelése.

Egyedi ajtók, bútorok tervezése és kivitelezése. Műanyag és laminált nyílászárók forgalmazása.