Hogyan fogjunk hozzá leendő otthonunk tervezéséhez?

Egyedi, saját igényekre szabott családi ház tervezéséhez sok döntést meg kell hozni. Érdemes a tervezgetés elején több időt fordítani igények végiggondolására, tetszetős épületfotók gyűjtésére. Ne csak ismerőseik otthona biztosítsa a referencia keretet, szenteljenek pillanatokat folyóiratok és építészeti oldalak nézegetésére. 
Hasznos dolog tervezési programmal együtt érkezni az első építésszel való találkozóra. Ez egy olyan lista, amely pontokra szedi a helyiségek számát és funkcióját, az épület formáját, arányait, és anyagait. Természetesen nem probléma, ha nincs mindenre elképzelés, azért vagyunk, hogy mindenben segítsünk. Tapasztalataink szerint remek megoldás a fejükben lévő tökéletes otthon képének átadására, ha Önnek tetsző különböző épületek terveit, képeit megmutatja nekünk és mi abból kitaláljuk, és összerakjuk az Ön ízlésének legjobban megfelelő tervet. 
Engedje, hogy tereljük Önt a tervezési lehetőségek útján, hogy együtt találjunk rá egy hosszú távon működő megoldássorozatra.

Szolgáltatások

Axis - Design

Építészeti és belsőépítészeti tervezés és ezekhez kapcsolódó műszaki tanácsadás

Készítünk 3d-s látványterveket. Illetve kérheti segítségünket egyedi bútorok, lakásbelső, kertépítmények tervezésében.

Axis - Build

Építőipari generál kivitelezés

Összefogjuk az egy épülethez tartozó valamennyi szakipart. Foglalkozunk családi házakkal, ipari létesítményekkel és társasházakkal.

Axis - Therm

Fa nyílászárók gyártása és szerelése.

Egyedi ajtók, bútorok tervezése és kivitelezése. Műanyag és laminált nyílászárók forgalmazása.