Kígyó Patika

Az ország egyik legszebb gyógyszertárját sikerült megépítenünk Hajdúszoboszló város szívében. Az egészségház mellett a 1990-es években az első magángyógyszertárak egyikeként kezdte el működését. A beruházók az évek alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttek egy patika működésével kapcsolatban, és ezt a tudást egy új gyógyszertári épület alaprajzi kiosztásába és téri megjelenítésébe helyezték bele. Automatizált gyógyszerkiadó rendszer gondoskodik a megfelelő gyógyszer kiadásáról. A belső és külső világ elegáns megjelenésével Hajdúszoboszló egyik építészeti remekének számít. Köszönjük a Topa családnak, hogy belénk helyezték bizalmukat, és hozzájárulhattunk a kivitelezésben. 

2017. 01. 27.
Bányász utcai 19 lakásos társasház

19 lakásos társasházat építünk Hajdúszoboszlón, a Bányász utcán. A centrum 1 km-es körzetében található a terület. Csendes, nyugodt környezet biztosítja a pihenést. Az építkezés a téli lefagyás után újra teljes fordulatszámmal kezd pörögni. Még pár lakás eladó, ez ügyben keressétek Topa Zoltánt a Poli-T Kft.-nél. 

2017. 01. 27.
Bethlen utcai társasház

Családias hangulatú társasházat terveztünk a 2016-os évben. Az épület pár hónap múlva kerül átadásra. Az utcai homlokzati forma és anyaghasználata követi a Bethlen utca sajátosságait, erre utal a vágott téglaburkolat és a konzolosan kiugró erkély megjelenése. A kézműves technikával korcolt fémlemez burkolat egy új építészeti eszköz. A tégla és a fém, mint meleg és hideg hatásának kontrasztja újfajta vizuális élményt nyújt az utcán végighaladóknak.
A lakások közül még két nagyobb szabad. Várjuk ez ügyben az érdeklődőket. 

2017. 01. 27.
Otthon melege program 2017

Júniustól lehet pályázni

Az államtitkár közölte, hogy a támogatási kérelmeket június 6-tól elektronikus úton lehet benyújtani a pályázati portálon keresztül ügyfélkapus regisztrációval, egy pályázó legfeljebb 700 ezer forintot kaphat, a vissza nem térítendő támogatás összege nem haladhatja meg a felújítás teljes költségének a 40 százalékát. Szabó Zsolt szerint a 3,5 milliárd forintos keretösszeg mintegy 7 ezer háztartás fűtésének korszerűsítésére lehet elegendő.

Hozzátette, hogy a pályázatba a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (Ginop) lakóépületek energiahatékonyságát támogató, visszatérítendő támogatását is be lehet vonni legfeljebb 50 százalékos arányban, 10 százalékos önerő mellett.

Elmondta, hogy hasonló, komplex, kéményátépítést is támogató pályázat még nem jelent emg, a kiírás szerint valamennyi anyag- és szolgáltatási költség elszámolható, ami a beruházáshoz kapcsolódik, így például radiátorok, hőszabályozókm és korszerű, energiahatékony konvektorok beszerzésére is lehet fordítani a támogatást.

2017. 03. 27.
Erőteljes és elegáns lakóház

Elkészültünk egy újabb lakóház építésével. Ezt a tiszteletet parancsoló és elegáns építményt Hajdúszoboszlón az Árpád utcán találjátok. Sötét és fehér felületek ritmikus váltakozása adja a ház dinamikáját, amit felold és barátságossá tesz a fa kerítés és a fa nyílászárók. 

2017. 05. 22.
19 lakásos társasház Hajdúszoboszlón a Bányász utcán

Elkészültünk egy újabb társasház építéssel. 19 szuper otthont adnak át a napokban Hajdúszoboszlón, a Bányász utcán. Az építést 2016. májusában kezdtük. A centrum 1 km-es körzetében található az épület és a hozzá kapcsolódó kert. Csendes, nyugodt környezet biztosítja a pihenést. 

2017. 05. 22.
Bethlen utca 20. társasház

Nagyon kedves épület lett számunkra a Bethlen utca 20. szám alatt 1 év leforgása alatt létesített 6 lakással és 3 üzlethelyiséggel rendelkező társasház. Az épület ebben a hónapban került átadásra. Az utcai homlokzat forma és anyaghasználata követi a Bethlen utca sajátosságait, erre utal a vágott téglaburkolat és a konzolosan kiugró erkély megjelenése. A kézműves technikával készített korcolt fémlemez burkolat egy új építészeti eszköz, ami modern megjelenést biztosít az utcaképnek. 

2017. 05. 22.
Szolgáltatások

Axis - Design

Építészeti és belsőépítészeti tervezés és ezekhez kapcsolódó műszaki tanácsadás

Készítünk 3d-s látványterveket. Illetve kérheti segítségünket egyedi bútorok, lakásbelső, kertépítmények tervezésében.

Axis - Build

Építőipari generál kivitelezés

Összefogjuk az egy épülethez tartozó valamennyi szakipart. Foglalkozunk családi házakkal, ipari létesítményekkel és társasházakkal.

Axis - Therm

Fa nyílászárók gyártása és szerelése.

Egyedi ajtók, bútorok tervezése és kivitelezése. Műanyag és laminált nyílászárók forgalmazása.